Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Το Comedy Club για παιδιά του Γιώργου Χατζηπαύλου επιστρέφει για 2η χρονιά!

Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων στην Αθήνα και μια sold out περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, το Comedy Club για παιδιά του Γιώργου Χατζηπαύλου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά! Από 19 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 15:00 στο θέατρο Χυτήριο.

Για μια ακόμη χρονιά ο ευρηματικός stand up κωμικός μπαίνει στον κόσμο των παιδιών. Άλλωστε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει: «Αν σκέφτεσαι σαν παιδί, γίνεσαι καλύτερος ενήλικας». Οι μικροί θεατές, λοιπόν, παρακολουθούν επί σκηνής θέματα που αφορούν τη ζωή τους: από τη σχέση τους με τους γονείς, το σχολείο και τους φίλους τους, μέχρι τα χόμπι και το μέλλον.

Το Comedy Club είναι ειδικά σχεδιασμένo από τον Γιώργο Χατζηπαύλου, ο οποίος έγινε και ο ίδιος πρόσφατα μπαμπάς, ώστε να απευθύνεται σε παιδιά 6 έως και 12 ετών. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν θα την απολαύσουν και οι γονείς, καθώς αυτή η πρωτότυπη παράσταση αντιμετωπίζει τους ενήλικες σαν παιδιά, αλλά και τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους. Και κάπως έτσι δημιουργείται μια μεγάλη παρέα που δεν έχει ηλικία!

Ταυτότητα παράστασης
Comedy Club για παιδιά
Πού: Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι, τηλ.: 211 012 4401
Πότε: Κυριακή 19 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή έως και 11 Φεβρουαρίου, στις 15:00.
Εισιτήρια: Γενική είσοδος € 8 (προπώληση) και € 10 (ταμείο την ημέρα της παράστασης)
Κρατήσεις: Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας τηλεφωνικά (210 3412313) ή μέσω της viva.gr
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις του Γιώργου Χατζηπαύλου στο xatzi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου