Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Σεμινάριο χαβανέζικου μασάζ “Kahuna Bodywork” με την Εμμανουέλα Μάστορη

Στη Χαβάη “Kahuna” αποκαλούν αυτόν που εντρυφεί σ’ ένα αντικείμενο. Τη λέξη “Bodyworks” την χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να πούμε ότι το σώμα μας λειτουργεί σωστά. Και κάπως έτσι, από αυτές τις δύο λέξεις, βαλμένες τη μια δίπλα στην άλλη, προκύπτει το “Kahuna Bodywork”, η τεχνική που συνδέει το μασάζ, τον πνευματικό χορό “Flight of Navigator” και τη γιόγκα, και που υπόσχεται να θεραπεύσει τόσο το σώμα, όσο και την ψυχή.

Ήταν το 2007 όταν η Εμμανουέλα Μάστορη ήρθε σε επαφή με την Ho’okahi Tamara, σύζυγο και μαθήτρια του Kahu Abraham Kawai, ιθαγενή της Χαβάης και ιδρυτή του “Kahuna Bodywork”. Η φιλοσοφία και η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης τεχνικής, την έκαναν να αλλάξει την μέχρι τότε προσέγγισή της απέναντι στη θεραπευτική μάλαξη. Διδάχτηκε τις βασικές αρχές, τις οποίες, σκοπός της είναι να μεταλαδαμπεύσει.
Αν θέλετε και εσείς να μυηθείτε στη φιλοσοφία του “Kahuna Bodywork”, δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο σεμινάριο της κυρίας Μάστορη που θα γίνει 20 – 22 Οκτωβρίου και 10- 12 Νοεμβρίου στο χώρο 4el στο Κουκάκι.

Πώς εφαρμόζεται
Στο “Kahuna Bodywork” δουλεύεται ολόκληρο το σώμα. Οι κινήσεις είναι δυναμικές και ρυθμικές. Φανταστείτε τον θεραπευτή σαν χορευτή που μαλάσει και εκλύει ενέργεια στον δέκτη. Ο τελευταίος, ακούσια, παίρνει το ρόλο του χορογράφου, αφού είναι το σώμα του αυτό που καθοδηγεί τον ειδικό.
Χάρη στις στοχευμένες κινήσεις και τη ροή ενέργειας, ο θεραπευόμενος δεν ανακουφίζεται μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά, ενώ έρχεται σε πλήρη ευθυγράμμιση το πνεύμα και το σώμα.
Από την πλευρά του ο θεραπευτής δεν καταπονεί το σώμα του. Αντίθετα, όλη αυτή η διαδικασία τον βοηθά να διευρύνει τη συνειδητότητά του.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε: επαγγελματίες μασέρ, ρεφλεξολόγους, φυσιοθεραπευτές, δασκάλους γιόγκα, ενεργειακούς θεραπευτές αλλά και σε όσους θα ήθελαν να επενδύσουν στη δική τους θεραπεία και προσωπική ανάπτυξη.

Χρήσιμες πληροφορίες
Ημερομηνίες: Παρασκευή 20 έως και Κυριακή 22 Οκτωβρίου και Παρασκευή 10 έως και Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Υποχρεωτική παρακολούθηση όλων των ημερών. Στο διάστημα ανάμεσα στις συναντήσεις είναι απαραίτητη η πρακτική.
Ώρες παρακολούθησης: 14:00-18:00 (τις Παρασκευές) και 09:00-18:00 (τα Σαββατοκύριακα).
Τόπος διεξαγωγής: 4el, Αγλαύρου 13, Κουκάκι
Κόστος συμμετοχής: 480 € (εγγραφή και προκαταβολή έως 10/9), € 540 (εγγραφή και προκαταβολή από 11/09). Μπορείτε, επίσης, να κλείσετε τη θέση σας καταθέτοντας ως προκαταβολή το ποσό των € 150. Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Δηλώσεις συμμετοχής: Στέλνοντας mail στο info@shanti.gr ή τηλεφωνώντας στο 6977492038
Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης

Η Εμμανουέλλα Μάστορη εργάζεται στον χώρο των θεραπειών και τεχνικών εσωτερίκευσης - αυτοβελτίωσης από το 1999 ενώ έχει ήδη εκπαιδευτεί στο lumi lumi nui από το 2005. Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο αλλά και για την εισηγήτρια θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της: www.shanti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου