Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Παρουσίαση βιβλίου: Το τελευταίο reunion, της Κατερίνας Μπέη από την Key Books.

ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

TITΛΟΣ: Το τελευταίο reunion
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Κατερίνα Μπέη
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ελληνική Λογοτεχνία
ISBN:978-618-5265-19-9
ΣΕΛΙΔΕΣ: 386
ΣΧΗΜΑ: 14 Χ 21cm
Μαλακό εξώφυλλο
ΤΙΜΗ: 14,90 € (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)

Μέσα σε μια χαρούμενη, φιλική όσο και πολύ ενδιαφέρουσα με χιούμορ ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου Το τελευταίο reunion της Κατερίνα Μπέη που μόλις κυκλοφόρησε από την Key Books.

Στον κατάμεστο υπέροχο κήπο του Νομισματικού Μουσείου, η Κατερίνα Μπέη παρέα με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου και τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Κατρίνα Τσάνταλη, με χιούμορ και αμεσότητα, αναφέρθηκε στο Τελευταίο reunion, όπου οι ηρωίδες τριών προηγούμενων βιβλίων της, συναντιούνται σε ένα reunion κι έναν σκληρό απολογισμό, που τις φέρνει αντιμέτωπες με την πραγματική αλλά και την πλασματική εικόνα τους, σε μια σύγκρουση με τον εαυτό τους και τους άλλους.

Ο χρόνος που περνάει, τα όνειρα και οι προσδοκίες, ο φόβος για το αύριο, ο έρωτας και η αγάπη, η αλλαγή στο σώμα και τη ψυχή… όλα περνούν γλυκά αλλά και απροσδόκητα από τις σελίδες του βιβλίου.

«Μέσα από τις σελίδες του περνούν οι έρωτες, οι ανησυχίες, οι μύχιες σκέψεις κάποιων γυναικών που πιθανόν να είμαστε κι εμείς» προσέθεσε η Κατρίνα Τσάνταλη, υπογραμμίζοντας την ευθύβολη γραφής της Κατερίνας Μπέη.

Περισσότερο συναισθηματική ως στενή φίλη της Κατερίνας Μπέη, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε ότι Το τελευταίο reunion είναι το αγαπημένο της, από όλα τα βιβλία της συγγραφέως και μίλησε για την στενή σχέση της φίλης της με τη συγγραφή και πως αυτή αλλάζει μέσα στο χρόνο.

Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν οι: Πέτρος Τατσόπουλος, Κώστα Σπυρόπουλος και Χριστίνα Πολίτη, Μαρία Μπακοδήμου, Άριελ Κωνσταντινίδη, ο σκηνοθέτης Νίκος Περράκης, η Κάτια Δέδε, η Φιόνα Γεωργιάδη, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και άλλοι.

Το τελευταίο reunion

Η Τίνα -συγγραφέας σε δημιουργικό αδιέξοδο- αποφασίζει να παραιτηθεί από τις προσωπικές της φιλοδοξίες και να σώσει τον γάμο της. Η Ρέα είναι επιτυχημένη ηθοποιός, εγκλωβισμένη σε μια σαδομαζοχιστική σχέση κι η Φάνια έχοντας καταφέρει να απομακρυνθεί από την τυραννική οικογένειά της, νιώθει πως επιτέλους έχει βρει την ευτυχία στην αγκαλιά του Παύλου.

Οι τρεις γυναίκες θα συναντηθούν μετά από είκοσι χρόνια, σε ένα σχολικό reunion. Προσδοκίες και ψευδαισθήσεις θα αναμετρηθούν με την πραγματικότητα, φοβίες κι ελπίδες θα αναζωπυρωθούν ενώ αναμνήσεις και κρυφά πάθη θα ξαναζωντανέψουν.

Μια σειρά από συμπτώσεις, θα φέρει κοντά τις ζωές τους. Με ανατρεπτικό χιούμορ, τρυφερότητα και σαρκασμό θα αντιμετωπίσουν τις επίπονες αλήθειες αλλάζοντας για πάντα.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Τέλειωσε τη Νομική Αθηνών και το Δημοσιογραφικό Κολέγιο. Είναι σεναριογράφος και συγγραφέας. Εργάστηκε για δέκα χρόνια σε περιοδικά (Ταχυδρόμος, Status, HarperBazzar, Esquire, Cosmopolitan κλπ.) και στο ραδιόφωνο (Κλικ, Εν Λευκώ).

Έγραψε σενάρια για σειρές(«Λούφα και Παραλλαγή», «Χρυσά Κορίτσια», «Μόνη εξ αμελείας», «Σχεδόν Ποτέ» κλπ.), ταινίες («SuccessStory», «Πέντρο Νούλα», «Η καρδιά του κτήνους», «Φούσκα», «Θηλυκή εταιρία», «Η Λίζα κι όλοι οι άλλο» κλπ.).

Έχει εκδώσει πέντε μυθιστορήματα, («Κι αν μου Κάτσει», «Επάγγελμα ερωτευμένη», «Το τετράδιο της Ευτυχίας», «Στην Χώρα του Παντού και του Πουθενά», «SuccessStory»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου