Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

«Καμπανοκρουσίες» της Κλαίρης Καμπάνη από τις Εκδόσεις Διάπλαση

Η νέα σειρά των Εκδόσεων Διάπλαση «Καμπανοκρουσίες» φιλοδοξεί να γνωρίσει στους μικρούς αναγνώστες τον μαγικό κόσμο της Κλαίρης Καμπάνη. Μόλις κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς: «Χονιαχάκα, ο Μικρός Λύκος», βασισμένο σ’ έναν λαϊκό ινδιάνικο μύθο, που διηγείται τις δοκιμασίες ενός νεαρού Ινδιάνου για να μπορέσει να γίνει άξιος κυνηγός και να κάνει περήφανη τη φυλή του, και «Ο Τίκι Μπουμ και ο πειρατής Τακ», που αφηγείται τις περιπέτειες του ήρωα-πουλιού πλάι στον σκληροτράχηλο πειρατή και την αναζήτηση ενός χαμένου θησαυρού που θα τους οδηγήσει όλους στην αυτογνωσία.

ΣΕΙΡΑ ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ

ΚΛΑΙΡΗ ΚΑΜΠΑΝΗ
«O Τίκι Μπουµ και ο πειρατής Τακ»

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΚΛΑΙΡΗ ΚΑΜΠΑΝΗ

Όταν ο δύστροπος και ανάποδος πειρατής Τακ κλείνει τον Τίκι Μπουµ σ’ ένα κλουβί και πηγαίνει στην αγορά να τον πουλήσει, δεν φαντάζεται ότι το πουλί αυτό θα γίνει από δω και πέρα ο αναγκαστικός σύντροφός του. Η αναζήτηση ενός θησαυρού θα τους οδηγήσει σε ένα εξωτικό νησί, όπου ο Τακ θα ανακαλύψει αυτό που αληθινά αξίζει και θα γίνει άλλος άνθρωπος.

ISBN 978-960-567-158-7
Τιμή: 8,00 €

ΣΕΙΡΑ ΚΑΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ

ΚΛΑΙΡΗ ΚΑΜΠΑΝΗ
«Χονιαχάκα, ο Μικρός Λύκος»
Βασισμένο σε λαϊκό ινδιάνικο μύθο

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΚΛΑΙΡΗ ΚΑΜΠΑΝΗ

Σύμφωνα με το έθιμο της φυλής Ναβάνγκο, για να γίνει κάποιος μεγάλος κυνηγός, έπρεπε την ημέρα που θα συμπλήρωνε τα 120 φεγγάρια της ζωής του ν’ αφήσει το χωριό και να πάει μόνος του στο βουνό Μάντου, εκεί που κατοικούσαν τα ιερά πνεύματα.

Ο πονηρός και σκανταλιάρης Χονιαχάκα θέλει πάση θυσία να γίνει μεγάλος κυνηγός. Ξεκινάει λοιπόν για το μεγάλο ταξίδι, χωρίς να υποψιάζεται ότι οι δοκιμασίες που θα περάσει θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τη φυλή του, αλλά και θα τον βοηθήσουν να ανακαλύψει τον πραγματικό του εαυτό.
ISBN 978-960-567-157-0
Τιμή: 8,00 €

Η Κλαίρη Καµπάνη ζει στο Ηράκλειο της Κρήτης, είναι παντρεµένη και µητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται εδώ και 18 χρόνια ως γραφίστρια. Είναι υπεύθυνη και δηµιουργός του παιδικού εργαστηρίου Θεατρικά Παραµυθοφτιάγµατα, µε έδρα στο Θέατρο Κρήτης. Από τις Εκδόσεις ∆ιάπλαση κυκλοφορούν το παιδικό βιβλίο Γίνοµαι συγγραφέας, τα παιδικά παραµύθια Ο Δράκος Μπολ και ο βοσκός Γεώργιος και O Τίκι Μπουµ και ο πειρατής Τακ και η παιδική σειρά βιβλίων Χρονοµπερδέµατα: Άλεξ και Πίκλας.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κυριάκος Καραΐσκος
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76, 106 80 ΑΘΗΝΑ, Τα
ΗΛ.: 210-3808455, FAX: 210-3808445,
e-mail: info@diaplasibooks
www.diaplasibooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου