Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Επίσημη πρεμιέρα με λαμπερούς καλεσμένους για το '' Victims'' του Michael Howard σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο & τη Σόνια Κωτίδου

Το διεθνές hit «Victims» του Michael Howard παρουσιάζουν φέτος, στο Studio Κυψέλης, οι Θεατρίνων Θεατές, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λιβανού και μετάφραση του Σωτήρη Αντωνίου, με πρωταγωνιστές τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τη Σόνια Κωτίδου.

Παρουσία του ατζέντη Gordon Dickerson, που ενθουσιάστηκε με τη σκηνοθετική άποψη και τις ερμηνείες, δόθηκε η επίσημη πρεμιέρα στην οποία προλόγισαν ο συγγραφέας - κριτικός Κωνσταντίνος Μπούρας και η ποιήτρια Νίνα Αλέξη.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι: Μάρκος Σεφερλής,  Γιάννης Μποσταντζόγλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ΘανάσηςΤσαλταμπάσης, ΡένοςΧαραλαμπίδης, Πέπη Οικονομοπούλου, Φένια Αποστόλου, Άντα Ηλιοπούλου, Κώστας Σπανός, Μαίρη Δαλάκου, Μαρία Κατινάρη, Γρηγόρης Πατρικαρέας, Γιώτα Γκλεζάκου, ΚριςΡαντάνοφ, Κατερίνα Χαλκανά. Γιώργος Δούκας, Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Μπέη, Λαμπρινή Γκόλια, Ρενέ Σαραντινού Τάσος Δερτιλής, Εύα Κακλειδάκη, Βικτώρια Πέππα.

Λίγα λόγια για το έργο 

Πρόκειται για ένα τολμηρό, πολιτικό θρίλερ, γραμμένο το 1980 από τον Michael Howard (Μιchael Schnessel) και πολυπαιγμένο παγκοσμίως. Αφορά την ιδιόρρυθμη συνάντηση ενός ζωγράφου με ένα γυμνό μοντέλο, μέσα από την οποία προκύπτουν εφιαλτικές αλήθειες για τη ζωή των δύο ηρώων. Αλήθειες που τους επηρεάζουν τόσο…. ώστε την επόμενη μέρα κανείς από τους δύο δεν θα είναι ίδιος. Οι κοινωνικές συμβάσεις που μάς καθορίζουν, οι οικογενειακές επιβολές, τα θέλω και τα πρέπει σε έναν περίεργο χορό με το σήμερα και τις δικές του ανάγκες καθώς και μια ενηλικίωση που εισβάλλει απρόοπτα εν μια νυκτί, αποτελούν κυρίαρχα στοιχεία του έργου. Θεωρείται ένα από τα αρτιότερα ψυχολογικά θρίλερ.

Ταυτότητα της παράστασης

Σκηνοθεσία-φωτισμός: Γιώργος Λιβανός
Μετάφραση: Σωτήρης Αντωνίου
Μουσική: Σάκης Τσιλίκης
Σκηνικά-κοστούμια: Γιοβάννα Πρασσίνου
Κινησιολογία: Σίμωνας Πάτροκλος
Σύμβουλος: Ζωρζέτ Μιρόν
Βοηθός σκηνοθέτη: Νερίνα Καμπασάκη
Κινηματογράφηση: Αντώνης Μανδρανής
Φωτογραφίες: Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης & Κώστας Βολιώτης
Προβολή-επικοινωνία: Νατάσα Παππά

Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Ιατρόπουλος & Σόνια Κωτίδου

Videotrailer παράστασης: https://www.youtube.com/watch?v=XW8ATPoaQic

Ημέρα & ώρα παράστασης : κάθε Tετάρτη στις 21.15

Studio Κυψέλης (Σπετσοπούλας 9 & Κυψέλης, Κυψέλη, τηλ: 210 8819571)

Για κρατήσεις θέσεων-πληροφορίες: Τηλ.: 210 8819571 & 6944 535261




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου