Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

HEALTHY LIFE FESTIVAL Tο μεγαλύτερο Φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ 12-14 Απριλίου

Το HEALTHY LIFE FESTIVAL, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ , φυσικής υγείας, ολιστικής ιατρικής, υγιεινής διατροφής, ομορφιάς και άσκησης στη χώρα μας και το GREEK TRAVEL SHOW το τουριστικό γεγονός, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, αλλά και να προβάλλουν τις ιδιαίτερες υποδομές και υπηρεσίες τους, συναντιούνται στο Εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ-Helexpo στο Μαρούσι, στις 12,13 και 14 Απριλίου 2019.

Πρόκειται για ένα πολυγεγονός εκθεσιακού (Β2Β) και φεστιβαλικού χαρακτήρα (Β2C), που στόχο έχει να αναδείξει τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για έναν πιο ολιστικό τρόπο ζωής και ευεξίας και για εναλλακτικές και άλλες μορφές τουρισμού μέσα από παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα στην Ελλάδα.

Η διάθεση του ελεύθερου χρόνου, οι διακοπές και η σηματοδότηση του ιατρικού, ιαματικού, καθώς και άλλων μορφών εναλλακτικού τουρισμού ως κύριων τομέων ανάπτυξης και εξέλιξης του τουριστικού «προϊόντος» στην χώρα μας, αποτελούν τον «συνδετικό» κρίκο ανάμεσα στις δύο πρωτοπόρες διοργανώσεις.

Στο Healthy Life Festival που διοργανώνεται από την ECOPOLIS σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo μπορούν να συμμετέχουν σαν εκθέτες, οι επαγγελματίες της ολιστικής υγείας, της υγιεινής διατροφής, της φυσικής ομορφιάς, της άσκησης, της Yoga,  του Pilates,  της προσωπικής ανάπτυξης και γνώσης,  αλλά και  του χώρου των εκδόσεων , των εκπαιδευτικών οργανισμών, των δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου και της τέχνης.

Αφορά ακόμη σαν επισκέπτες, όσους ενδιαφέρονται ή εμπνέονται από έναν πιο ολιστικό, υγιεινό και εναλλακτικό τρόπο ζωής.
Ταυτόχρονα οι παρουσιάσεις – ομιλίες σε όλους σχεδόν τους τομείς του ΕΥ ΖΗΝ και της Υγείας, συμπληρώνουν την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη και δίνουν την δυνατότητα να παρουσιαστούν νέες εφαρμογές, μέθοδοι και προϊόντα.

Σημειώνουμε ιδιαίτερα την δημιουργία του VEGAN CORNER,τομέα αφιερωμένου στην Vegan διατροφή και στους ανθρώπους και επαγγελματίες που με αφοσίωση και πίστη δείχνουν έναν καινούριο τρόπο προσέγγισης στο θέμα διατροφή, «ηθική» και συνείδηση και στις περιβαλλοντικές συνέπειες που έχει, σε συνεργασία και με την εξαιρετική υποστήριξη των VEGAN TIMES.

Και φυσικά την προβολή των βιολογικών και εξαιρετικής ποιότητας Ελληνικών κρασιών, σε συνεργασία με την εταιρεία «Οίνος ο Αγαπητός» και τον οινολόγο κο Χατζηνικολάου Δημήτρη που με οινογευσίες και γευσιγνωσίες θα ταξιδέψει τους επισκέπτες στους μαγικούς κόσμους του κρασιού, στον τομέα WINE CORNER.

H έκθεση Greek Travel Show, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo, θα προβάλλει µε τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και τους πιο προσιτούς ελληνικούς προορισμούς, ενισχύοντας τον εσωτερικό τουρισμό και προσφέροντας νέες ιδέες και ειδικές προσφορές στους επισκέπτες για να σχεδιάσουν τις διακοπές τους.

Η συμμετοχή σημαντικών και εξειδικευμένων τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της χώρας, όπως και των αντίστοιχων Περιφερειών και Δήμων, θα δώσουν μια ευρεία γκάμα επιλογών για τουριστικούς προορισμούς στους επισκέπτες φέρνοντάς τους σε επαφή, μέσα από σχετικές δραστηριότητες και προϊόντα, με την εμπειρία της ελληνικής φύσης.

Την πολύπλευρη αυτή διοργάνωση, θα εμπλουτίσει ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ενημερωτικών και ψυχαγωγικών, με παρουσιάσεις καινοτόμων εφαρμογών και προϊόντων, πρωτότυπες επιδείξεις, συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και σεμινάρια, τα οποία θα συμβάλλουν στην προβολή της διοργάνωσης από τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και στην επισκεψιμότητα και την συμμετοχή από το ευρύτερο  κοινό.

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ HEALTHY LIFE FESTIVAL

Κωνσταντίνος Ξένος
Κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος 

Πτυχιούχος του Leeds Metropolitan University στον τομέα της διατροφής και διαιτολογίας, με Μεταπτυχιακούς τίτλους στην κλινική διαιτολογία από το ίδιο Πανεπιστήμιο και στη Διατροφική Ιατρική.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία τηλεοπτικών εμφανίσεων σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια από το 1996 έως σήμερα.
Έχει συμμετάσχει ως μέλος οργανωτικών επιτροπών σε δεκάδες συνέδρια και διεθνείς επιστημονικές εκδηλώσεις του χώρου, ενώ  την τελευταία 20ετία παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις στον χώρο του με  ενεργή συμμετοχή  σε όλα τα παγκόσμια συνέδρια διατροφής, κλινικής διαιτολογίας και παχυσαρκίας που διεξάγονται.

Ναταλία Δραγούμη
Ηθοποιός Συγγραφέας

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και συνέχισε τις σπουδές της στο Θεατρικό Ατελιέ του Ανδρέα Βουτσινά στο Παρίσι.
Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, Τηλεοπτικές σειρές, Ντοκιμαντέρ. Έχει γράψει ακόμη το βιβλίο μαγειρικής «Μαγειρεύοντας με την κόρη μου για μικρούς και μεγάλους», με εναλλακτικές υγιεινές συνταγές.

Δρ. Ελένη Μαλούπα
Γεωπόνος - Ερευνήτρια

Εξειδικευμένη στη Βιολογία και Φυσιολογία Φυτών, τακτική ερευνήτρια του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού Δήμητρα και Διευθύντρια στο Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων με έδρα την Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και επιστημονικώς υπεύθυνη τόσο του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσσίων, στην Ποντοκερασιά του Κιλκίς, όσο και του Εργαστηρίου Προστασίας και Αξιοποίησης Αυτοφυών και Ανθοκομικών Ειδών, στην Θέρμη    Θεσσαλονίκης, είναι εθνική εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Κοινοπραξία των Ευρωπαϊκών Βοτανικών Κήπων (Botanic Gardens Conservation International)

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αναφέρουμε ενδεικτικά: Συναυλία με τον ΧΡΗΣΤΟ ΘΗΒΑΙΟ,Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 στις 21.15.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ > «Βόλτα στα Εξάρχεια»

Μια μουσική περιήγηση στην πιο «ανατρεπτική» γειτονιά της Ευρώπης
Κακόφημα, δημιουργικά, συκοφαντημένα, ιδιαίτερα, καλλιτεχνικά, παραμελημένα. Κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που έχουν συνοδεύσει τα Εξάρχεια. Του χθες και του σήμερα. Την πιο εναλλακτική γειτονιά της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου.
Στο δεύτερο μέρος της παράστασης, ο Χρήστος Θηβαίος, τραγουδά όσα έχει και έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Άμλετ της Σελήνης, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Ημερολόγιο, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, Ημερολόγιο, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα.

Ομιλία-Ελεύθερη συζήτηση με τον ψυχαναλυτή-ψυχίατρο ΜΑΤΘΑΙΟ ΓΙΩΣΑΦΑΤ με θέμα: «Να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;» την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στις 16.00

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Αθλητές Ολυμπιακών Αγώνων» από τον πολυβραβευμένο φωτογράφο Βασίλη Κουτρουμάνο

Επιδείξεις- παρουσιάσεις KUNG FU-KICK BOXING και μαχητικών αθλημάτων από την ομάδα του Στέλιου Πολίτη και του Zenfighting

Παρουσιάσεις- ομιλίες με θέμα «Ιατρικός και Ιαματικός Τουρισμός», μια σημαντική ευκαιρία τουριστικής ανάπτυξης στην Ελλάδα με επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου.

Θα υπάρξουν ακόμη Forum συζητήσεων, ομιλιών και παρουσιάσεων σε θέματα ΕΥ ΖΗΝ, συμπληρωμάτων διατροφής, αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, Εναλλακτικού και όχι μόνο Τουρισμού καθώς και άλλων θεμάτων, προϊόντων και υπηρεσιών που εκπροσωπούνται στο Healthy Life Festival- Greek Travel Show
.
HEALTHY LIFE FESTIVAL..! Ταξίδι Ζωής..!
Η Έκθεση έχει την αιγίδα του Υπουργείου τουρισμού, του ΕΟΤ, του SETE, του Δήμου Αμαρουσίου, και άλλων σημαντικών δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
HELEXPO SA και ECOPOLIS ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου